22 - 28 jan 29 jan - 4 feb 25 - 30 sep 2 - 7 okt 9 - 14 okt
23 - 28 okt 30 okt - 4 nov 6 - 11 nov 13 - 18 nov 20 - 25 nov
Beslissingswedstrijden op vrijdag 3 mei

De jaarvergadering wordt gehouden op woensdagavond 6 maart.

Vrijdagavond 19 januari 2024 wordt de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden.

De najaarscompetitie is weer gespeeld. We hebben 1 team dat kampioen geworden is nl. Deurne 4 in de 6e klasse. Deurne 1 is in de 1e klasse op de 2e plaats geëindigd,
Deurne 2 is in de 2e klasse op de 4e plaats geëindigd en Deurne 3 is in de 4e klasse op de 3e plaats geëindigd.

Zondag 29 oktober Open Astense/Deurnese tafeltenniskampioenschappen.

Voor vrijdag 8 september hebben we een uitnodiging van ATTC ontvangen om daar een oefenwedstrijd te spelen.

Dinsdag 29 augustus is de zaal weer open.

Op dinsdag 27 juni sluiten we het voorjaar af met het Triple Tennis Toernooi.

Vrijdag 23 juni feestavond van 19.00 tot 23.00 uur bij Jeu de Boulesclub Tic-Tac, Energiestraat 7a, Deurne.

De zaal is nu gesloten i.v.m. examens op school. We zijn op dinsdag 30 mei weer open.  En daarna nog 4 dinsdagen in juni.

De voorjaarscompetitie is weer gespeeld.
Deurne 1 heeft zich door blessures terug moeten trekken. Deurne 2 is in de 3e klasse op de 2e plaats geëindigd. Deurne 3 is in een poule van 7 teams op de 5e plaats geëindigd in de 4e klasse. Deurne 4 is op de 6e plaats geëindigd in de 5e klasse.

Afgelopen vrijdag 24 maart zijn voor het 42e jaar de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden van Tafeltennisclub Deurne in de sporthal van het St. Willibrord gymnasium te Deurne. Na de 2 corona jaren streden de senioren weer om de algehele seniorentitel in de A poule en om de 1e plaats in de B poule. Na het spelen van de voorrondes werd een herindeling gemaakt voor het spelen van de 2e ronde in de A en de B poule later in de avond. Deze 2e ronde was bijzonder spannend omdat de deelnemers elkaar weinig toegaven. Joris Dekker ging als 1e naar de finale door zijn wedstrijden tegen Lars Raijmakers, Rens Raijmakers en Frank Smedts nipt te winnen. Kasim Gocer volgde hem naar de finale. Hij had hiervoor in zijn wedstrijden tegen Geert Tops, Albert Scheepers en Ahmad Sayyed de volle 5 sets nodig. Nadat de finalisten bekend waren kon de titelstrijd beginnen. De finale in de A poule tussen Joris en Kasim werd uiteindelijk toch nog super spannend. Joris won de 1e set erg gemakkelijk omdat de jonge Kasim nog last had van finalespanning. In de 2e set verspeelde Joris een 10-7 voorsprong, maar na een 10-10 tussenstand won hij toch nog de 2e set met 14-12. In de 3e was het verschil weer minimaal. Kasim nam nu brutaal een 5-0 voorsprong, maar Joris kwam langzaam terug en met een paar mooie backhand aanvallen kon hij ook de 3e set pakken met 12-10 en was hij de terechte kampioen. De 3e/4e plaats waren voor Lars Raijmakers en Geert Tops.

In de B poule werd Kees van der Spek de verrassende winnaar. Hij versloeg in een zeer lange finale Peter Fransen in 5 spannende sets. De 3e/4e plaats waren voor Paul Zijdenbos en Zeki Gocer.

De jaarvergadering werd gehouden op 1 maart 2023. Daar werd het afgelopen jaar sportief en financieel toegelicht.

De zaal is weer open op dinsdagavond 3 januari.