Verslag wedstrijdsecretaris
                  

    Verslag secretaris
   
Verslag wedstrijdsecretaris

Verslag wedstrijdsecretaris 2016

In de voorjaarscompetitie heeft Deurne 4 (Antoni, John, Rens en Ans) nog voordat ze een wedstrijd gespeeld hadden zich door de enkelbreuk van John en de werkzaamheden van Antoni en Rens terug moeten trekken uit de competitie.
Maar omdat ze toch wel enkele keren competitie wilden spelen is Rens bij Deurne 3 toegevoegd en Antoni en Ans bij Deurne 5.
Daarom hadden we dit voorjaar voor het eerst maar 4 teams die competitie speelden.

Deurne 1 (Twan, John, Dirk, en Arjen) zijn met 62 punten op de 2e plaats geŽindigd in de 1e klasse. Na 5 wedstrijden stonden ze nog 5 punten achter de nummer 1 Never Despair. In de resterende wedstrijden wisten ze nog wel 3 punten in te lopen. Maar de competitie duurde net 1 wedstrijd te kort. Ze wonnen 7 wedstrijden speelden 2x gelijk en verloren 1 wedstrijd.

Deurne 2 (Geert, William, Theo en Geert) hebben steeds met JCV gestreden om de 2/3de plaats. Tot de voorlaatste wedstrijd hadden ze nog een voorsprong van 3 punten waardoor ze wisten dat ze in de laatste wedstrijd tegen JCV nog 4 punten moesten halen. Na 6 partijen hadden ze 3 punten en het lukte ook om in de resterende 4 wedstrijden het benodigde punt binnen te halen. Daardoor eindigden ze met 60 punten op de 2e plaats in de 3e klasse. Geert van Rijswijck heeft door een schouder blessure helaas geen enkele competitiewedstrijd kunnen spelen.

Deurne 3 (Frank, Joris, Lars, Paul en Rens) hebben zich niet kunnen handhaven in de 3e klasse. Ze wonnen 3 van de 10 wedstrijden en streden met Unicum om de 5e/6e plaats. Na 5 wedstrijden hadden ze nog een achterstand van 7 punten maar in de 2de helft vergaarden ze 26 punten en Unicum maar 19 waardoor ze beide 38 punten hadden. Onderling was Unicum net iets sterker zodat ze toch degradeerden naar de 4e klasse.

Deurne 5 (Antoni, Ans, Cees, Huub, Marco en Peter) zijn kampioen geworden in de 6e klasse. Ze hebben de hele competitie gestreden met Unicum om de 1e plaats. Na 9 wedstrijden stonden ze in punten gelijk. En omdat Unicum al had gespeeld wisten ze dat ze 9 punten moesten halen, wat toch wel erg moeilijk zou worden. De eerste 3 wedstrijden werden gewonnen maar toen verloren ze in 5 sets het dubbelspel. Daarna wonnen ze ondanks de druk die er op lag toch nog alle 6 de wedstrijden en werden met 61 punten kampioen.

Najaarscompetitie
In de najaarscompetitie hebben Geert en Joris van team gewisseld. Geert wilde na een lange tijd van blessure een klasse lager gaan spelen zodat hij wat rustiger kon beginnen.

We hebben nu ook voor het eerst alle teams op een avond thuis wat een gezellige drukte geeft.

Deurne 1 (Arjen, Dirk, John en Twan) hebben zich makkelijk kunnen handhaven in de 1e klasse. Ze behaalden 63 punten, 7 punten meer dan de nummer 3 en 8 punten minder dan de nummer 1.  Ze wonnen 6 wedstrijden, speelden 2x gelijk en verloren 2 wedstrijden.

Deurne 2 (Geert, Joris, Theo en William) zijn na een spannende competitie kampioen geworden in de 3e klasse. Ze hebben steeds een strijd gestreden met De Meppers. En op het laatst kwam er ook nog Een en Twintig bij. Na negen wedstrijden hadden Deurne en De Meppers 56 punten en Een en Twintig had 55 punten. De Meppers schakelde zich zelf uit door de laatste wedstrijd gelijk te spelen. Deurne 2 won hun wedstrijd met 7-3 en Een en Twintig won met 8-2 waardoor ze gelijk eindigden. Maar door een beter onderling resultaat werd Deurne de nummer 1.

Deurne 3 (Frank, Geert, Lars, Paul, en Rens) zijn met 71 punten kampioen geworden in de 4e klasse. Zij streden met ATTVí71 om de eerste plaats. Hoewel Deurne de hele competitie enkele punten voorsprong bleef houden konden ze zich toch geen misstap veroorloven en dat gebeurde ook niet waardoor ze met 3 punten meer dan ATTV kampioen werden.

Deurne 4 (Antoni, Ans, Cees, Huub, John en Marco) streden met Bergeijk en Best om de laatste 3 plaatsen. Na 5 wedstrijden stonden ze nog op de 5e plaats. Maar in de 2e helft van de competitie behaalden ze 24 punten, 6 punten meer dan Bergeijk en 9 punten meer dan Best.
Waardoor ze op de 4e plaats eindigden met 43 punten in de 5e klasse.

 

Tot zover het jaarverslag over 2016
 Ans van Bommel
 Wedstrijdsecretaris TTCD